Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Repair My Car!

Repair My Car! oyununda tamirhanenize gelen tüm arabaları tamir edin. Arabaları tamir etmek radyo kanalını ayarlamak kadar kolay ya da motoru komple değiştirmek kadar zor olabilir. Kimse araba tamircisi olmanın kolay olduğunu söylemedi!
 
Repair My Car! dokunmatik ekranlarda iyi çalışan basit kontrollere sahiptir. Sadece bu da değil, arabaları tamir etmek için gerçekleştirmeniz gereken eylemler oldukça sezgiseldir. Örneğin, bir boruyu çıkarmak için ekranda daireler çizmeniz ya da kaportayı açmak için parmağınızı kaydırmanız gerekebilir. Tüm bunlar Repair My Car!'ın kontrollerinin kullanımını kolaylaştırır.
 
Repair My Car! yirmi ya da otuz saniye süren anlaşılır seviyelere sahiptir. Seviyeyi
tamamladığınızda tamirhanenizi özelleştirmek için kullanabileceğiniz biraz para (reklam izleyerek ikiye katlayabilirsiniz) kazanırsınız.
 
Repair My Car!, tüm Rollic Games başlıklarında olduğu gibi hoş renkli grafiklere sahip oldukça eğlenceli bir oyundur. Göz atın ve çok sayıda seviyesinde her türlü arabayı tamir edin.

simülasyon macera tamir
Repair Master 3D Water Shooty
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Repair My Car! 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Repair My Car!
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız