Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Alert OL

Red Alert OL, düzinelerce bina inşa ettiğiniz ve geliştirdiğiniz bir askeri üssün sorumluluğunu ele aldığınız bir strateji ve yönetim oyunudur. Barakalar, garnizonlar, depolar, atölyeler ve çok daha fazlasını inşa edin.
 
Bu tür oyunlarda her zaman olduğu gibi ilerlemek ekranın sol üst köşesinde görünen butna dokunmak kadar kolaydır. Bu şekilde görevleri tamamlarsınız. Görevleri tamamladıkça, üssünüzü geliştirmek için yatırım yapmada kullanabileceğiniz kaynaklar kazanırsınız.
 
Efsanenin geleneğini takip eden Red Alert OL oyunda gerçek aktörler tarafından filme alınan bazı sahneler içerir. Bu video sahnelerinde oyunun eski başlıklarında yer alan hikayelerle bağlantılı hikayesiyle ilgili önemli olaylar hakkında bilgi edinirsiniz.
 
Red Alert OL, Android cihazlara mükemmel şekilde uyarlanmış bir strateji oyunudur. En iyi tarafı ise muhteşem grafiklere ve çok sayıda içeriğe sahip olmasıdır.

strateji taktik
Table Tennis 3D Old Vegas Slots
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Red Alert OL 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Red Alert OL
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız