Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Realpolitiks II

Dünyada üstünlük kurmak için herhangi bir modern ulusa öncülük edeceğin gerçek zamanlı büyük strateji oyunu Realpolitiks II'de halkını görkemli bir geleceğe taşı ve tarihte yeni bir sayfa aç. Sen ulusunun ekonomisini yönetirken, ordularını komuta ederken, diplomasi ve casusluk eylemlerinde bulunurken, terörizm, pandemiler, kıtlık ve diğer global tehditlerle baş ederken üstünlüğe giden yol modern dünya sorunlarıyla dolu olacak.
 
Realpolitiks II, ulusunu her zamankinden daha fazla kontrol edebilmeni sağlayan yepyeni bir ekonomik sistem sunuyor. Yeni yapılar inşa et, ticaret politikalarını kabul ettir ve danışmanlarının özel yeteneklerini kullanarak vatandaşlarının hayatını daha fazla geliştir veya engelle. Demokrasiden totalitarizme çok hızlı geçiş yaparsan isyanla karşı karşıya kalabilirsin.
 
Her savaş alanında sana tam kontrol sunan yepyeni bir savaş sisteminde birliklerini savaşa götür. Birliklerini komuta ederek ve generalinin becerilerini geliştirerek karada, denizde ve havada yeni taktiksel fırsatlara sahip ol. Savaş stratejini dikkatlice planla. Mutlak zafere ulaşmak için hava durumu, arazi, birlik düzeni, ekipmanlar ve çok daha fazlasının dikkate alınması gerekiyor.
 
Saldırmazlık ve savunma paktları, askerî erişim, ticaret anlaşmaları ve ileri düzey barış müzakereleri gibi yeni diplomatik eylemlerle diplomasi yeniden canlandırıldı. Çeşitli gözetleme aktiviteleriyle casusluk artık daha derin; casuslarının seviyesini yükselterek ve manevra becerilerini geliştirerek düşman saflarında daha fazla kaos yarat ya da kendi halkını kandır. Yaklaşımını belirle ve dünyada üstünlük kur.

strateji
Hundred Days The Hand of Merlin
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Realpolitiks II 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Realpolitiks II
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız