Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ReMake Pixel Dungeon

ReMake Pixel Dungeon, popüler açık kaynaklı roguelike Pixel Dungeon'un yeniden yapımıdır. Beklendiği gibi, bu sürümü bazı yeni özellikler içerir. Öncülü her zamanki gibidir, bununla birlikte canavarlar ve tuzaklarla dolu bir zindanda olabildiğince ilerlemeye çalışırsınız.
 
Her bir oyunun başında, çeşitli karakter sınıfları arasından seçim yapabilirsiniz: en başından itibaren kilidini açabileceğiniz savaşçı, rahip ve sihirbaz ve oynadıkça kilidini açabileceğiniz avcı, elf ve hırsız.
 
Oynanışı geleneksel roguelike'ler ile aynıdır: sıra tabanlı savaşlarda çok sayıda düşmanla karşılaşarak zindanın seviyelerinde aşağı inin. Bir canavar öldürdüğünüzde tecrübe puanı alırsınız ve bu puanı seviyenizi yükseltmek, daha iyi bir skor elde etmenizi sağlayacak paranızı artırmak için kullanabilirsiniz. Arıca kendinizi her türlü ekipmanla donatabilirsiniz: kılıçlar, oklar, zırh, değerli taşlar, kasklar, eldivenler ve benzeri.

ryo aksiyon macera
WinterForts: Exiled Kingdom Pixel Dungeon ML
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
ReMake Pixel Dungeon 0 / 10 0 oy
KÜNYE
ReMake Pixel Dungeon
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız