Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rangers of Oblivion

Rangers Of Oblivion gerçekten Monster Hunter efsanesine benzer bir oyun tecrübesi sunan muhteşem bir 3D MMORPG'dir ve dokunmatik ekranlara harika bir şekilde uyarlanmıştır. Hedefiniz: dünyanın dört bir yanından avcıların yardımıyla devasa canavarları avlamaktır.
 
Rangers of Oblivion'un kontrolleri sezgiseldir. Karakterinizin hareketlerini kontrol etmek için sol baş parmağınızı kullanın ve sağ baş parmağınızı ise karakterinizin özel yeteneklerini ve saldırılarını kontrol etmek için kullanın. Ayrıca, eğer aktif göreve tıklarsanız, belirli bir bölgeye doğru otomatik olarak ilerlersiniz.
 
Öncelikle kendi karakterinizi oluşturmalısınız. Farklı sınıflar içinden birini seçin ve karakterlerinizin görünüşlerini değiştirin. Bunu yaptıktan sonra yaylar, büyü değnekleri, kılıçlar ve mızraklar gibi farklı silahlar arasından seçim yapabilirsiniz. Seçtiğiniz silaha bağlı olarak savaş alanı stratejiniz uyarlanır.
 
Rangers of Oblivion her köşesi tehlikelerle dolu ve kocaman olan Malheim dünyasında geçer. Büyük ve tehlikeli canavarları ararken kendi kendinize ya da diğer oyuncularla birlikte farklı alanları keşfedebilirsiniz.
 
Rangers of Oblivion, Monster Hunter'ın özünü Android cihazlara mükemmel şekilde aktaran çok iyi bir MMORPG'dir. Ayrıca muhteşem görseller içerdiği unutulmamalıdır.

ryo aksiyon macera
Fashion Dream Spirit Guardian
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Rangers of Oblivion 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Rangers of Oblivion
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız