Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ragnarok M: Eternal Love(ROM)

Ragnarok M Eternal Love, yeniden düzenlenmiş grafiklere ve dokunmatik ekranlara uyarlanmış bir kontrol sistemine sahip PC için klasik Ragnarok Online'ın bir versiyonudur. Böylece hareket edebilir, diğer karakterlerle etkileşime girebilir ve basit dokunma hareketlerini kullanarak saldırabilirsiniz.
 
Orijinal Ragnarok Online'da olduğu gibi, mevcut altı karakter sınıfından birini seçme olanağına sahipsiniz: Kılıç ustası, büyücü, okçu, tüccar, hırsız ve yardımcı. Seviyeleri geçerken, kahramanınızın niteliklerini güçlendirmenin yanı sıra, sınıfınızın yeteneklerini de artırabilirsiniz. Örneğin, yardımcısını rahip haline getirebilirsiniz.
 
Diğer MMORPG'lerde olduğu gibi, oyunun temeli ardışık bireysel görevleri tamamlamaktır, ancak misyonlara çevrimiçi olarak altı oyuncuya kadar takım olarak katılabilirsiniz. Aslında, bu daha büyük görevleri tamamlamak için çok önemlidir.
 
Ragnarok M Eternal Love, türün klasiğinin ruhunu geri getiren, herkes için iyi bilinen ve erişilebilir bir oyun sunan harika bir MMORPG'dir. Kategorisinde yıllarca en ünlü kitaplardan biri olan orijinal Ragnarok Online için değerli bir değişimden bahsediyoruz.

ryo aksiyon macera
Sword Fantasy Online Gaia Odyssey
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Ragnarok M: Eternal Love(ROM) 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Ragnarok M: Eternal Love(ROM)
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız