Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ragdoll Rage

Ragdoll Rage, hem yapay zekaya karşı hem de çevrimiçi olarak gerçek insan rakiplere karşı dinamik ve etkileşimli ortamlarda savaşabileceğiniz bir 2D dövüş oyunudur. Tüm bunlar, saçma bir şekilde eğlenceli dövüşler gerçekleştirebileceğiniz 'ragdoll' fiziği ile.
 
Ragdoll Rage'deki kontroller basittir. Ekranın sol tarafında sanal bir joystick bulunur, sağda ise zıplamak için buton ve saldırmak için kullanabileceğiniz bir joystick yer alır. Sağdaki joystick ile o anda sahip olduğunuz her silahla kolayca nişan alabilirsiniz. Ve kullanabileceğiniz birçok farklı silah vardır: pompalı tüfekler, testereler, lazerler, roketatarlar ve daha fazlası.
 
Ragdoll Rage oynamaya başladığınızda, aralarından seçim yapabileceğiniz sadece iki karakter bulunur. Bununla birlikte, oynamaya ve para kazanmaya devam ettikçe, daha birçok ek karakterin kilidini açabilirsiniz. Oyundaki neredeyse tüm karakterler, Geralt, Thanos, Aquaman ve daha fazlası gibi tanınmış film ve video oyunu karakterlerinden ilham alır. Aynı şekilde, her biri hareketli ve etkileşimli öğeye sahip bir düzineden fazla farklı ortamda savaşabilirsiniz.
 
Ragdoll Rage, güzel tasarlanmış grafikler ve çok çeşitli içerikler sunan ragdoll fiziği ile inanılmaz derecede eğlenceli bir oyundur. Ayrıca, muhtemelen zamanınızın çoğunu çevrimiçi olarak diğer oyunculara karşı oynayarak geçirecek olsanız da, bir internet bağlantısına ihtiyaç duymadan yapay zekaya karşı da pratik yapabilirsiniz.

dövüş aksiyon macera
Farm Frenzy Free Gibbets 2 Free
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Ragdoll Rage 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Ragdoll Rage
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız