Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

R-Type Final 2

R-Type savaş uçaklarıyla Bydo ordularını yok etmenin coşkusunu hisset. Bu yıkım makineleri yeni ve klasik enerji dalgası topları, güç üniteleri, kapsül aygıtları ve yıkıcı delta silahları ile donatılmıştır. Ölen düşmanların cesetlerinden yenileri ortaya çıktıkça ve aşamalar bozulup değiştirildikçe Bydo tehdidi sürekli büyümeye devam ediyor. Serideki önceki oyunların yoğun aksiyonunu yenilenmiş görseller ve oynanış özellikleriyle birleştiren R-Type Final 2, hem yeni hem de tecrübeli shoot-'em-up hayranları için olmazsa olmaz bir yapım.
 
R-Type geri döndü ve her zamankinden daha iyi! Efsanevi shoot-'em-up oyununun etkileyici geri dönüşünü yaşa; serideki önceki oyunların yüksek tempolu aksiyonu modern görsellerle, zorlayıcı oyun tarzıyla ve yeni özelliklere sahip bir cephane ile bir araya geliyor: Evrim geçiren düşmanlar, hemen önünde dönüşüm yaşayan aşamalar ve zorluk seviyesini sergilediğin performansa göre yükselten veya düşüren gerçek zamanlı bir zorluk ölçer.
 
Performansa dayalı zorluk sistemi, her oyuncunun bireysel deneyimine uyum sağlayarak bu oyunu hem yeni hem de tecrübeli pilotlar için oynanabilir hâle getiriyor. Uzaylı ordularını yok etmeyi bitirdiğinde hemen küresel liderlik tablolarına göz at ve diğer pilotlara kıyasla hangi seviyede olduğunu gör!
 
Renk, silah türü ve çıkartmalar da dâhil olmak üzere uçağını her yönden özelleştir. Ayrıca, önceki bölümlerde yer alan onlarca savaş uçağı arasından seçimini yap ve pilotunu da istediğin gibi özelleştir.

R-Type Final 2 NIS America Granzella shoot 'em up oyunu
HABERLER
Binary Gods Dark Deception: Monsters & Mortals
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
R-Type Final 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
R-Type Final 2 ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız