Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project Warlock

Gizemli bir büyücü ol ve kötülüğü yok etmek için tehlikeli bir göreve atıl. Hızlı tempolu birinci şahıs nişancı oyunlarının altın günlerindeki gibi katliam yaratmak için parmağını tetiğe koy ve zamanda ve uzayda yolculuk et!
 
Donmuş Antarktika üssünden Mısır çöllerine, beş farklı ortamda geçen 60 büyük seviyeyi keşfet. Geçitleri açmak için anahtarlar bul, cephane ve altın dolu gizli zulalar ortaya çıkar ve yeni bölgelere erişim için asansör ve saklı düğmeler kullan.
 
Uçan iblislerden beş katlı robotlara, tonlarca düşman ile savaş; mermi ve roket fırtınasından kaçarken yeri ve duvarları düşmanlarının kanı ve parçalarıyla bula.
 
Güçlü bıçaklardan büyük tabancalara kadar, favori donanımını toplayıp geliştir ve 38 silah içeren geniş silah koleksiyonunda uzmanlaş. Maksimum hasar vermek için silahların gizli yönlerini öğren!
 
İstediğin şekilde kahramanını geliştir. Eşsiz karakterini yaratmak için oyun boyunca büyüler ile silahlar yükselt ve onların güçlerini daha zor modları fethetmek için kullan.

Project Warlock Crunching Koalas Buckshot Software retro FPS PS4 Xbox One Switch PC
HABERLER
Street Power Football F1 2019
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Project Warlock 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Project Warlock ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız