Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prison Break: Lockdown

Karmaşık görünmesine rağmen, hücrede saklı olan tüm nesneleri toplamak zorundasınız ve bunu bir mahkumun nasıl yapması gerekiyorsa o şekilde yapın. Bir çok durumda diğer nesnelerle birleştirmeden faydalı olmayan küçük araçlar bulacaksınız. Prison Break: Lockdown klasik gizli nesne oyunlarına dayalı bir oyundur, hatta bir adım daha öteye gider: becerilerinizi kullanarak gardiyanları manipule etmek zorundasınız.
 
Bu bağımlılık yaratan oyun hapishane etrafında geçer, arkadaşlarınızın hücrelerinden kapılarındaki kilidi açmak zorunda olduğunuz gizli odalara kadar. Oyun herhangi bir yardım sunmaz, bu yüzden kaçmak için yeni yollar düşünürken hayal gücünüzü kullanmanız gerekiyor; mümkün olmayan fikirleri denemek acıtmaz.
 
Prison Break: Lockdown mantık ve beceri gibi iki bağımlılık yaratan oyun stilini karıştıran gerçekten yenilenmiş grafikli bir uygulamadır, bu yüzden kaçmak için çalışırken asla sıkılmazsınız. Zaman tükeniyor ve ceza gününüz yaklaşıyor, bu yüzden kaçmak için çok fazla zamanınız yok. Masumiyetinizi kanıtlayabilecek misiniz?

bulmaca macera platform kaçış
Prison Break RetroArch64
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Prison Break: Lockdown 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Prison Break: Lockdown
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız