Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Princess Connect! Re: Dive

Princess Connect! Re: Dive, etrafınızdaki dünyanın gizemlerini keşfetmek için bir grup kadın kahramana katıldığınız bir rol yapma oyunudur. Heyecan verici savaşları, grafik romanlardan alınan diyalog sahneleriyle birleştiren anime stilinde video oyunu popüler Re: Dive'nin global versiyonudur.
 
Princess Connect! Re: Dive oyununda 50'den fazla farklı kadın kahraman sizi bekliyor ve her biri oyunun savaşlarında kullanabileceği kendine özgü seiyu ve güçlere sahiptir. Ekranda görünen tüm düşmanları yenmenize yardımcı olacak beşe kadar farklı karaktere sahip takımlardan birini seçebilirsiniz. Her bir sahne yenmeniz gereken üç canavar dalgasına sahiptir, bu nedenle eğer kazanmak istiyorsanız mümkün olan en iyi takımı oluşturmalısınız.
 
Oyunda kontrol ettiğiniz karakterler canavar savaşları boyunca otomatik olarak saldırır, ancak karakterlerinizin enerji çubuğu tam doluyken özel saldırılarını kullanmak isteyip istemediğinizi seçebilirsiniz. Her bir kahramanla ne kadar çok zaman geçirirseniz güçleri o kadar iyi olur, aranızdaki bağı grafik roman stilindeki sahnelerle geliştirebilirsiniz. Çeşitli oyun modları vardır ve çoğunda sizi olay örgüsüne daha da çekecek hareketli sahnelerin tadını çıkarabilirsiniz.
 
Princess Connect! Re: Dive tüm zamanların en popüler animelerinden birinin resmi oyunudur. Hoş animasyonlara ve 'gacha' moduyla bir araya getirebileceğiniz farklı kahramanlara sahip muhteşem bir RPG'dir. Eşsiz bir macerada Pecorine, Kokkoro, Karyl ve diğerlerine eşlik edin!

ryo aksiyon macera
Nekoland Forge of Empires
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Princess Connect! Re: Dive 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Princess Connect! Re: Dive
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız