Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Preguntados 2

Trivia Crack 2, akıllı telefonlar için en iyi çevrimiçi trivia oyunlarından birinin devamıdır, bir dizi farklı oyun modu, bir çok soru, daha eğlenceli karakterler ve daha iyi görselleriyle tekrar karşınızda. Temel olarak, daha fazla ve daha iyi içerikle geri döndü.
 
Oyun kurgusu basit: Kendi sıranız geldiğinde soruları cevaplamalı ve rakibinizden daha çok doğru cevaba ulaşmak için internet yoluyla cevapları göndermelisiniz. Ayrıca, hem çevrimiçi hem de bireysel mücadelelerde oynayacaksınız.
 
Oyun altı kategoriye ayrılmış birkaç bin soru içerir. Her zamanki gibi en zorlu durumlarda size yardımcı olacak farklı güçleriniz olacak. Bu tür avantajları kötüye kullanmamanın en iyi yol olduğunu aklınızdan çıkarmayın çünkü oyunun amacı, öğrenmek ve bilginizi göstermektir.
 
Trivia Crack 2, aynı sorulara denk gelmeden uzunca bir süre sizi meşgul edecek çok sayıda soru içerdiği için süper eğlenceli, çok oyunculu bir oyundur. Şüphesiz ki bu, Android akıllı telefonunuzdan trivia oynamanın en keyifli yollarından biri

bulmaca macera platform
Aworded Crack Trivia Crack Run
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Preguntados 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Preguntados 2
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız