Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prankster 3D

Prankster 3D, popüler Scary Teacher oyunu ile ilgili gündelik bir oyundur. Burada göreviniz bu kötü öğretmen için hayatı çekilmez hale getirmektir. Çok sayıda eğlenceli seviye boyunca verilen seçenekler arasında en iyi olanı seçmeyi denemelisiniz böylece öğrenci her rauntta öğretmeni yener.
 
Prankster 3D oyununda sizi bu korku oyununun evrenine çeken 3D grafikler bulursunuz. Bu olayda aksiyon üçüncü şahıs bakış açısından gelişir. Her bir mücadele boyunca erkek çocuğu için farklı aksiyonları gerçekleştirebileceği farklı seçenekler seçmelisiniz. Bu şakaların amacı profesörün sinirini bozmaktır.
 
Her bir planın iyi gitmesi için doğru seçeneği seçmelisiniz. Bunu, ortamı dikkatlice gözlemleyerek ve sunulan nesneleri analiz ederek başarılı bir şekilde yapabileceksiniz. Bununla birlikte her zaman geri gidebilir ve eğer ilk denemenizde başarılı olamamışsanız belirli seviyeleri tekrar edebilirsiniz.
 
Prankster 3D her bir planı müthiş bir gerçeklikle uygulamanıza izin veren dikkat çekici bir stile sahiptir. Öğretmeni her zaman tuzaklarınıza düşürmek kolay olmaz. O zorlu bir düşman, bu nedenle her durumda en iyi seçeneği seçmeyi denemelisiniz.

aksiyon macera
Let's Get Fired! Grim Face Clown
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Prankster 3D 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Prankster 3D
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız