Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Portal Quest

Portal Quest, oyuncuların en fazla beş kahramandan oluşan bir grup oluşturabilecekleri ve kötülük güçleri ile karşı karşıya gelebilecekleri bir aksiyon RPG'si. Tüm krallığın kontrolünü ele geçirmeye çalışan The Hollow'un korkunç güçlerini ortadan kaldırmak tamamen size kalmış.
 
Portal Quest'teki savaş sistemi çok basit, çünkü kahramanlarınız düşmanlarına otomatik olarak saldırıyor - ancak özel güçlerini tam olarak doğru zamanda etkinleştirmeniz gerekiyor. Ve tam da bu özel güçler, yakın dövüşte sonucu değiştirebilir.
 
Maceranız boyunca amacınıza 20'den fazla farklı kahraman toplayabilirsiniz. Bu tür oyunlarda her zaman olduğu gibi, güçlerinizi daha iyi hale getirebilir ve daha iyi silahlar ve zırhlarla donatabilirsiniz. Buna ihtiyacınız olacak. Oyunda ilerledikçe düşmanlar zorlaşıyor ve iyi hazırlanmış bir kahraman ekibi olmadan kaybolursunuz.

ryo aksiyon macera
2 Player Pastimes Stormfall: Saga of Survival
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Portal Quest 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Portal Quest
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız