Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokémon Café ReMix

Pokémon Café ReMix, sizi Android cihazınız üzerinden Pokémon evrenine götüren bir bulmaca oyunudur. Özellikle, bu isimde, mevcut karakterlerin çoğunun düzenli olarak gittiği yeni açılacak bir kahvecinin sorumluluğu size ait. Siparişlerinin her birini tamamlamak için bulmaca yönergelerini karşılayana kadar farklı nesneleri eşleştirdiğiniz eğlenceli bulmacaları çözmeniz gerekir.
 
Pokémon Café ReMix'teki görseller kesinlikle büyüleyicidir ve kafenizi müşteri olarak ziyaret eden tonlarca farklı Pokémon mevcuttur. Her bir karakter geldikten sonra, sipariş ettikleri kahve içeceklerini veya öğünlerini olabildiğince çabuk hazırlamaya çalışmak zorundasınız. Aslında, her seviyede, yeni müşteri sipariş formları açılır, bunları bir tarif kitabı olarak kullanmanız gerekecek böylece hangi unsurları çıkaracağınızı bileceksiniz.
 
Pokémon Café ReMix'teki bulmacaların mekaniği ortalama bir match-3 oyunundan çok farklı değil. Ancak, bu kez yeni kaynaklar ekleniyor ve enerji çubuklarınızın her birini doldurarak bunların kilidini açmak size kalıyor. Bu, Pokémon'un birçok farklı satırını ve sütununu olabildiğince hızlı bir şekilde temizlemeniz gerektiği için ekstra bir eğlence nesnesi olarak eklenmiştir. Ayrıca, birbirlerine bitişik olmasalar bile, istediğiniz zaman sınırsız sayıda parçaya katılabilirsiniz. Aslında, tüm noktaları sıralamak ve her siparişi düzgün bir şekilde bitirmek için bazen parmağınızı panonun üzerinde kaydırmanız gerekir. Ancak dikkatli olun, oyunda ilerledikçe, her bulmaca için sahip olduğunuz hamle sayısı azalır - ve işler çok daha hızlı hale gelir.
 
Her bir Pokémon'un siparişini hazırlarken, kafenize yeni ürünler eklemeye devam ederken ödüller kazanırsınız. Ayrıca, bir şeyleri doğru yaparsanız, fan tabanınıza yeni Pokémon ekleyerek en sevdikleri yemekleri almak için geri gelen müşterilerin listesini oluşturacaksınız - ancak bu sadece yemek ve hizmetinizden memnunlarsa gerçekleşir. Arkanıza yaslanın ve Pokémon Café ReMix'teki tüm deneyimin keyfini çıkarın. Sevimli 2D dünyasına, her maçın tadını çıkarmanız için rahatlatıcı bir film müziği eşlik ediyor.

bulmaca macera platform
Gunship Battle: Total Warfare Lineage M
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Pokémon Café ReMix 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Pokémon Café ReMix
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız