Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Poker Heat™: Texas Holdem Poker

Poker oynamayı seviyorsanız ve insanlarla dolu odalarda rekabet etmek istiyorsanız, Poker Heat ™: Texas Holdem Poker, yarım milyondan fazla diğer oyuncuya karşı oynayabileceğiniz 7/24 açık odalara sahiptir.
 
Poker Heat ™: Texas Holdem Poker'de, en kolay odalara erişmek için yeterli parayla başlayacaksınız. Para kazandıkça, sizi tek blöf ile iflas ettirecek kadar iyi olan daha deneyimli oyunculara karşı odalarda oynayabilirsiniz. Bu oyunda, sadece en seçkin odalara girmek için değil, aynı zamanda farklı liglere katılmak için para kazanabileceğiniz dokuz farklı oda var. Yeni başlayanlardan eski profesyonellere kadar yedi yarışmada yarışabilirsiniz.
 
Bu oyunda, dönüşler oldukça hızlı gerçekleşir, bu nedenle diğer oyuncuları bekletemezsiniz ve onlar da zamanınızı boşa harcamaz. Bu şekilde, oyuna odaklanmayan oyuncuları beklemekten kaçınırsınız; beş saniye içinde harekete geçmezseniz, çıkarsınız.
 
Poker Heat ™: Texas Holdem Poker'i her oynadığınızda, istediğiniz odalara girmek için koyabileceğiniz günlük bir bonus alırsınız. Bir masada beş kişiyle poker becerilerinizi kanıtlayın ve bu oyunlarda iyi bir el için umut edin. Poker suratınızı takının!

kart
Caesars Slots World Series of Poker
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Poker Heat™: Texas Holdem Poker 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Poker Heat™: Texas Holdem Poker
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız