Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pixel Gun 3D

Pixel Gun 3D (Minecraft style) Minecraft yüzey oluşturucusuna benzeyen basit düzenleme araçlarını kullanarak kendi karakterinizi yaratabileceğiniz bir multiplayer birinci şahıs nişancısıdır.
 
Geleneksel herkes-kendisi-için ölüm maçı ya da bilgisayara karşı çeşitli oyuncuların birleşerek savaştığı işbirliği modu gibi birçok farklı oyun modunda oynayabilirsiniz.
 
Şansınıza kendinizi savunabileceğiniz silah dolu bir cephaneliğiniz olacak. Burada bulunan redstone topları, glocklar, AK47ler, M16lar, Desert Eaglelar ve av tüfekleri sadece birkaçı.
 
Oyunda yeterli çeşitliliğin olmamasından kaygılanmanızdan dolayı tonlarca farklı seviye mevcut. Bir düzineden fazla farklı seviye onları kan piksellerinde boğmanız için sizi bekliyor.
Pixel Gun 3D (Minecraft style) eğlenceli bir nişancı oyunudur. En güçlü yanı basit ancak estetiğinin çekici olması ve herhangi bir Android cihazda eğlenceli bir şekilde oynayabilmenizdir.

simülasyon macera aksiyon
HAWK: Freedom Squadron Lady Popular: Fashion Arena
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Pixel Gun 3D 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Pixel Gun 3D
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız