Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pirates of the Caribbean: Tides of War

Pirates of the Caribbean: Tides of War, kendi korsan kalenizi yönetebileceğiniz gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Popüler Karayip Korsanları filmlerine dayanan ve Jack Sparrow, Will Turner ve Elizabeth Swann gibi efsanelerin efsanelerine rastlayacağınız bir video oyunu.
 
Pirates of the Caribbean: Tides of War'daki oyun türü klasiktir: savaş haritasındaki farklı canavarları yenerken üssünüzdeki yapıları yükseltmek zorunda kalacaksınız. Hem kendi seviyenizi hem de korsanlık seviyenizi geliştirmek için kaynaklarınızı yönetmeniz çok önemli.
 
Pirates of the Caribbean: Tides of War oyununun en iyi özelliklerinde biri de ilginç bir hikaye modu sunması. Bu tür görevlerde, destandaki farklı filmlerin maceralarını deneyimleyeceksiniz. Popüler destandaki en ikonik karakterlerle farklı karşılaşmalarda yer alma fırsatını yakalayacaksınız.
 
Pirates of the Caribbean: Tides of War, bu türün veya filmlerin hayranı olan herkesin seveceği eğlenceli bir strateji yönetim oyunudur. Titizlikle geliştirilmiş ve diğer benzer oyunlardan sıyrılan ses / görseller sunan bir oyundur.

strateji taktik
Babyphone for Toddlers Savior Saga : Idle RPG
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Pirates of the Caribbean: Tides of War 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Pirates of the Caribbean: Tides of War
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız