Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pianista

Pianista, Beat Fever, Guitar Hero veya Rock Hero'ya benzeyen ve sizi piyano (gitar yerine) çalmaya zorlayan müzikal bir oyundur. Mozart, Beethoven veya Bach gibi tarihin en beğenilen müzisyenlerinden bazılarına ait düzinelerce klasik müzik parçası bulunmaktadır.
 
Pianista'nın oynanışı, diğer oyunların oynanışı ile tamamen aynıdır: notalar ekranın üst kısmından aşağı iner ve alt kısma geldiklerinde onları çalmanız gerekir. Unutmayın, notaları ne kadar doğru çalarsanız puanınız o kadar yüksek olur.
 
Oyunun bir diğer harika özelliği de üç farklı zorluk seviyesi içermesidir. Ama hepsi bu kadar değil, her seviyenin içinde ayrıca üç farklı hız vardır. Böylece bir süre eğlenirsiniz!
 
Pianista, muhteşem özellikler ve üretim değerleri sunan olağanüstü bir müzik oyunudur. Sunduğu devasa içerik miktarı, Android'inizle saatlerce piyano çalabilmenizi sağlar.

ritim müzik macera
Rhythm Hive Word Lanes
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Pianista 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Pianista
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız