Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phantasy Star Classics

Phantasy Star Classics, 1989 yılında SEGA tarafından geliştirilen, Mega Drive/Genesis konsolu için piyasaya sürülen ilk RPG ve daha sonra tür standartları haline gelecek birçok motifin öncüsü olan bir oyundur.
 
Fütüristik bir ortamla, bu oyun size dönüşe dayalı bir çarpışma sistemiyle karşılaştığınız düşmanları yenerken farklı konumlarda yol alma görevini verir. Karşılaşmalar size deneyim ve karakterinizin seviyesini yükseltmenize ve daha iyi setler almanıza olanak tanıyan paralar kazandırır. Tüm bunları daha önce binlerce kez duymuş olabiliriz, ancak bu oyunun Square'in Super Nintendo için çeşitli destanlarını yayınlamasından önce bile çıktığını unutmayın, yani bu oyunlar daha önce 16 bit makinelerde hiç görülmemişti.
 
Oyun, SEGA Forever serisinin bir parçasını oluşturur; şirket tarafından resmi olarak piyasaya sürülen mobil cihazlar için hem oyundaki orijinallerle özdeş olan hem de dokunmatik kontrolleri özelleştirme ve hatta ilerlemenizi herhangi bir zamanda kaydetme şansı sunan bir dizi oyun. Hepsi ücretsizdir, yani başlangıç menüsünde birkaç reklam göreceksiniz. Bir kez oynamaya başladığınızda, oyun deneyiminizi yavaşlatacak herhangi bir afiş veya benzeri bir şey yoktur.

ryo aksiyon macera
Kid Chameleon Decap Attack Classic
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Phantasy Star Classics 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Phantasy Star Classics
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız