Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Per Aspera

Per Aspera, katışıksız bilimkurguyla inşa öğelerini bir araya getiren, gezegenler arası bir simülasyon deneyimi. Kontrol ettiğin süper zeki Yapay Bilinç'in öncelikli görevi, Mars'ı insan kolonileri için uygun hale getirmek. Bu görev son derece zorlu. NASA'dan gelen coğrafi verilere dayanan haritayı keşfet, mümkün olan tüm kaynakları yüzeyden topla, gerçek mühendislik ve bilim prensiplerine dayanan teknolojilerden faydalanarak gezegenler arası, gittikçe gelişen bir işleyiş yarat.

İlk başta yalnız olsan da Houston'daki ekibinden destek alacaksın. Seçimlerin doğrultusunda yeni ilişkiler oluştur veya mevcut ilişkilerini test et. Yaptığın seçimlerin, görevinin sonucunu belirleyeceğini unutma.

Gezegeni yaşanabilir kılma sürecinde karşına çıkabilecek tüm koşulları ve zorlukları deneyimlerken gerçek uzay ajansları ve uzay mühendisleri tarafından ileri sürülen çalışmaları ve bilimsel teorileri uygulamaya çalış. Farklı kolonileştirme stratejilerini dene, harita üzerinde bölgeni genişlet ve insanlığı farklı gezegenlerde yaşayabilen bir tür haline getirme macerasının bir parçası ol!

Per Aspera'da, AMI isimli bir Yapay Bilinç'in kontrolünü ele alıyorsun. AMI'nin birincil görevi oldukça basit: Mars'ı yemyeşil, yaşanabilir bir cennet bahçesine çevirmek ve insan yaşamına hazırlamak. Fakat bu göreve ilk çıkan sen değilsin. Önüne çıkan engellerle yüzleştikçe, senden öncekilerin kaderine dair gerçeği ortaya çıkarabilirsin.

- Gezegenlerin gerçek hayatta nasıl yaşanabilir hale getirildiğini deneyimle.
- Bütün haritada dev yapılar kur. Mars senin oyun alanın!
- İnsanlığın Mars'taki ilk görevlerinin zorluklarını, merak uyandıran tek oyunculu bir hikâyede çöz.
- Üssünü geliştir ve teorilerini serbest dünya modunda, dilediğin gibi test et.
- Gerçek bilimsel verilere dayanan özel projeleri ve yeni teknolojileri araştır.
- Eşsiz bir tarzda tasarlanmış gerçek Mars manzaralarını keşfet.

Per Aspera simülasyon strateji bağımsız üs inşa etme oyun
HABERLER
Vigil: The Longest Night Jay and Silent Bob: Chronic Blunt Punch
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Per Aspera 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Per Aspera
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız