Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

People And The City

People And The City, ilk aşamalarından itibaren zengin bir şehri yönetmekten sorumlu kişi olacağınız bir kaynak yönetimi oyunudur. Bu inanılmaz macerada, her türlü binayı kurabilir, yollar inşa edebilir, hizmetler ekleyebilir, bilgileri yükseltebilir ve gerçekten de inanılmaz bir şehir inşa etmenize izin verecek gerekli tüm eylemleri gerçekleştirebilirsiniz.
 
Maceranıza başlarken, ilk birkaç evinizi yerleştirmenize izin verecek küçük bir miktar paranız olacak. Bunlarla birlikte insanlar gelip şehrinizde yaşamaya başlayacak, vergilerini ödeyecek ve yatırımlarınızı başlatmak için yeterli parayı almanıza yardımcı olacak. Alanı geliştirirken en önemli şey, insanların binalarını taşıyacakları kadar yol oluşturmak olacaktır. Yollar olmadan belirli alanlarda üretimi ve hareketi daha baştan engellemiş olursunuz. Bu nedenle, her şeyin kontrol altında olduğundan emin olun.
 
People And The City'da, başarılı olmanızı sağlayan binalar kurarak sektörünüzü geliştirmelisiniz. Önemli şirketler kurmak için yeterli para ve kaynak alın ve yüzlerce insanı şehrinizin sokaklarına çağırın. Ne kadar çok iş ve hizmet sunarsanız, nüfusunuz o kadar büyük olur. Yeşil alanlar ve boş zaman yerleri ile onları mutlu etmeye çalışın ve şehirleri herkes için mutlu ve güvenli bir yer olacak şekilde konumlarını yönetin.

simülasyon yönetim
Journeys Interactive Series Amazing Run 3D
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
People And The City 0 / 10 0 oy
KÜNYE
People And The City
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız