Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Peak Climb

Peak Climb, bu dağcının en yüksek dağları tırmanmasına yardım etmek istiyorsanız, zirveye ulaşana kadar kayalara tırmanmak için seçiminizi nereye koyacağınızı hesaplayarak daha iyi bir araya gelmeniz gereken bir arcade oyunudur.
 
Oynanışı daha kolay olamazdı. Tek yapmanız gereken, dağcının geri çekmesi için kazmaya dokunmak ve parmağınızı kaldırdığınızda onu kayaya saplamak.
 
Peak Climb'de dağa özellikle dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle taşlı bir alana nişan almaya çalışırsanız, ilerleyemezsiniz. Bu yüzden karla kaplı alanları bulmak önemlidir. Ayrıca ek puanlar için toplayabileceğiniz bazı mor taşlar da bulacaksınız.
 
Peak Climb harika bir atari oyunudur ve oynanışının görece basitliğine rağmen, fazlasıyla bağımlılık yapar. Her seviyede tırmanırken puanınızı görebilir ve sizi tekrar tekrar zirveye ulaşmaya teşvik edebilirsiniz.

macera arcade tırmanma
Fire Craft: 3D Pixel World Solar Squad
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Peak Climb 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Peak Climb
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız