Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Peach Blood

Peach Blood, oyuncuların sadece iki bacağı, iki küçük gözü ve kocaman bir ağzı olan garip bir yaratığı kontrol edeceği çok orijinal bir izometrik aksiyon oyunudur. Oyunun amacı, daha büyük bir vamber bizi yemeden önce yiyebildiğimiz kadar çok vamber yemektir.
 
Vamberinizi hareket ettirmek için parmağınızı ekranda tutun ve büyük vamberlerden kaçınırken küçük olanları yemeyi deneyin. Yol boyunca, para ve mantarları yemeyi de deneyebilirsiniz. Mantarlar kısa bir süreliğine size özel güçler verir.
 
Paralarla, yeni tür vamberlerin kilitlerini açabilirsiniz. İlk başta sadece beyaz bir vamberle oynayabilirsiniz, fakat kilidini açabilecekleriniz de vardır. Bunlar arasında Demir Adam kıyafetli bir vamber ya da punk rock bir vamber de bulunur.
 
Peach Blood dokunmatik ekranlar için müthiş bir kontrol sistemine ve hoş grafiklere sahip oldukça orijinal bir oyundur. Bunun ötesinde, kilidini açabileceğiniz bir dizi karakter vardır ve bu karakterler sayesinde saatlerce ekrana kilitlenirsiniz.

macera
Seaside House Willy Wonka: Sweet Adventure
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Peach Blood 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Peach Blood
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız