Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PICTLOGICA FINAL FANTASY

PICTLOGICA FINAL FANTASY, Final Fantasy'nin ortamını ve karakterlerini Picross oyunuyla birleştiren bir oyundur. Bu ilginç kombinasyonun sonucu, tonlarca kişiliğe sahip orijinal bir video oyunu ve daha önce hiç görmediğiniz bir savaş sistemidir.
 
PICTLOGICA FINAL FANTASY'deki savaş oyunu nispeten basittir. Ekranın üst kısmında karakterlerinizi ve düşmanlarınızı, ekranın alt kısmında ise Picross panelini görebilirsiniz. Amacınız paneli mümkün olan en kısa sürede çözmek. Bunu yapmak için karakterleriniz tüm güçleriyle saldırır.
 
PICTLOGICA FINAL FANTASY'nin en iyi kısımlarından biri, Final Fantasy destanının çeşitli bölümlerinden karakterler içermesidir. Çok geçmeden, ekibinizde Cloud, Terra, Squall, Yitan, Yuna ve Lighting'e sahip olacaksınız. Ayrıca Ifrit, Shiva ve Bahamut gibi her türlü efsanevi çağrıyı da kullanabilirsiniz.
 
PICTLOGICA FINAL FANTASY olağanüstü yenilikleri ile orijinal bir oyundur. Büyüleyici grafikler ve herhangi bir JRPG hayranının seveceği bir karakter kadrosu mevcuttur.

bulmaca macera platform
Final Fantasy VII The First Soldier A Certain Magical Index: Imaginary Fest
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
PICTLOGICA FINAL FANTASY 0 / 10 0 oy
KÜNYE
PICTLOGICA FINAL FANTASY
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız