Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Order Of Fate

Order of Fate, yol boyunca karşılaştığınız tüm hazineleri toplamayı denemek için zindanların derinliklerine daldığınız geleneksel bir roguelike oyunudur. Problem ise çok sayıda rakiple karşılaşmanız gerektiğidir.
 
Order of Fate'nin kontrolleri dokunmatik ekranlara iyi bir şekilde uyarlanmıştır. Ekranın herhangi bir yerine dokunarak karakterinizi zindanda hareket ettirebilirsiniz. Bir rakibe saldırmak için tek yapmanız gereken üzerine dokunmaktır. Bununla birlikte, karşınıza çıkan tüm canavarları öldürmeyi denemelisiniz, sayıca az ya da uzakta olmayacaklar. Yapışkan çamurla, iskeletlerle, devasa farelerle ve çok daha fazlasıyla karşı karşıya gelmelisiniz.
 
Oyun başladığınızda birinci seviyede seviyede olursunuz ve zar zor bir takımınız olur. Bununla birlikte, oyunda ilerledikçe seviyeniz yükselir ve yeni silahlar, zırhlar ve eklentiler edinebilirsiniz. Eğer karakteriniz ölürse bunların çoğunu kaybedersiniz, ancak bazılarını bir sonraki oyun için saklayabilirsiniz.
 
Order of Fate, dokunmatik ekranlara iyi bir şekilde uyarlanmış hoş grafiklere sahip eğlenceli, geleneksel stilde bir roguelike oyundur.

ryo aksiyon macera
Day R PAKO 3
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Order Of Fate 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Order Of Fate
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız