Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Open Roads

Güzel bir sonbahar gününde Tess Devine ve annesi Opal, evlerinin çatı katında dikkatlice gizlenmiş, eski notlar içeren bir zula keşfettiler. Çok eskilere uzanan aile sırlarına dair ipuçları, onlarca yıl önce gerçekleşen hırsızlıklar, Kanada sınırının yakınlarında kaybolmuş bir hazine... Ortaya çıkardıkları şey, bulaşılmaması gereken çok daha karanlık bir gizeme işaret ediyor.
 
Ama onlar bulaşacaklar.
 
Open Roads’ta Tess ve Opal, geçmişi gün yüzüne çıkaracak bir dizi terk edilmiş aile mülkünü keşfetmek üzere bir yol gezisine çıkıyor. Bu mülkün harabelerini arayacaklar. Bunlar, Opal'ın yıllar boyunca unutmaya çalıştığı gömülü hatıraları barındıran harabeler. Bu arayış sırasında sadece aradıkları gerçeği değil, birbirlerini de keşfedecekler.
Özellikler:
 
• Open Roads'un hikayesini, anılarla dolu mekanlarda zaman içinde unutulmaya terkedilmiş şeyleri keşfetmek üzere annesiyle birlikte bir yol gezisine çıkan 16 yaşındaki Tess Devine olarak deneyimle.
• Arabanın içinde, bir sonraki varış noktasına giderken radyoyu kurcaladığın ve annenle sohbet ettiğin klasik bir yol gezisinin tadını çıkar.
• Çığır açan sanat stili, ayrıntılı birinci şahıs ortamlarını çok hoş bir şekilde elle hareketlendirilmiş karakterlerle bir araya getirerek maceraya hayat veriyor.
• Eşsiz, heyecan verici, etkileşimli bir diyalog sistemi, hikaye anlatımına katkıda bulunarak karakter kusurlarını, sırları ve gömülü gerçekleri açığa çıkarıyor.
• Başarılı hikaye oyunları Gone Home'un ve Tacoma'nın ödüllü yaratıcısı Fullbright'tan yolculuk yapan bir anne-kız macerası.

Open Roads Annapurna Interactive The Fullbright Company hikaye odaklı macera oyunu
HABERLER
Open Roads Endless Dungeon
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Open Roads 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Open Roads ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız