Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Offroad Legends

Offroad Legends engellerin olduğu heyecanlı yarışlara katılmana izin veren canavar kamyon ve ATV yarış oyunudur, oyundaki en önemli şey bitiş çizgisine ulaşan ilk kişi olmak değil bir şekilde oraya varmaktır. Ama bu kolay bir iş değil, çünkü oyunun parkurları gerçek anlamda berbat.
 
Offroad Legends otantik canavar kamyon ve hipi tarzı kamyonetlerden jeep ve 4x4'e kadar uzanan dört farklı araç çeşidini kullanmana izin verir. Araçlardan her biri farklı ve kendi kontrol sistemlerine, daha da önemlisi kendi fiziğine sahiptir.
 
Offroad Legends oyununun en detaylı yönlerinden biri fizikleridir. Havada uçan araçlar (neredeyse tüm parkurlarda yaygındır) oldukça gerçekçi hissettirir ve hatta yere ya da engellere çarptığında gerçek zamanda arabanın ne durumda olabileceğini görebilirsiniz.
 
Offroad Legends, Android için iyi tasarlanmış bir yarış oyunudur. Neden mi? Yarışlar oldukça kısadır (bir dakikadan daha az), dokunmatik ekran kontrolleri mükemmeldir ve grafikleri göz alıcıdır.

yarış aksiyon macera
Idle Crafting Empire Offroad Legends 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Offroad Legends 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Offroad Legends
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız