Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oddwings

Oddwings, uçmakta bazı sorunlar yaşayan Frankenstein kafalı tuhaf bir kuşu kontrol ettiğiniz bir oyundur. Bu problemlerden dolayı kanat çırpmaya devam edebilmek için sürekli olarak kalpleri toplamanız gerekir.
 
Parmağınızı ekranda basılı tutarak kuş karakterini hareket ettirebilirsiniz. Bu şekilde kuşun uçuş yönünü sanki bir dümenmiş gibi kontrol edebilirsiniz. Yükseltmeleri açmak için yol boyunca bulduğunuz tüm kalpleri, madeni paraları ve anahtarları toplamalısınız.
 
Oddwings'de iki tür seviye vardır. Bir yandan, çok özel hedeflere ulaşmanız gereken oldukça kısa zorluk seviyeleri vardır. Diğer tarafta, olabildiğince uzağa gitmeye, engellerden kaçmaya ve madeni paraları toplamaya çalışmanız gereken açık seviyeler bulunur.
 
Oddwings gerçekten güzel grafiklere sahip oldukça eğlenceli bir arcade oyunudur. Başlangıçta kullanabileceğiniz yalnızca bir karakteriniz vardır, ancak oynadıkça daha fazlasının kilidini açabilirsiniz.

platform aksiyon macera
Puzzle Combat Remixed Pixel Dungeon
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Oddwings 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Oddwings
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız