Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ocean Nomad

Ocean Nomad, her türlü zorlukla yüzleşirken yönetim, mantık ve dirençlilik yeteneklerinizi en iyi şekilde limitlerine taşıyacak bir hayatta kalma oyunudur. Devasa bir okyanusun ortasında kendinizi ne kadar uzakta kaybedebileceğinizi görmek istiyorsanız, bu macera yüksek denizlerde size sabır, güç ve mantığın hayatta kalmanızı sağlayacağı düzinelerce mücadele sunar.
 
Oyuna, maceranıza devam edene kadar eviniz olarak hizmet edecek ahşap bir tahtada başlayacaksınız. Deniz, silah oluşturmak ve salınızı geliştirmek için kullanmanız gereken gemi enkazlarıyla doludur. Kancanızla en iyi şekilde hedef alın ve son derece yararlı olacak her türlü nesneyi toplayın. Ocean Nomad'da göreviniz, kendi yeteneklerinizin yardımıyla tek gün hayatta kalmaktır - geceyi tamamlayabilmek için etrafınızdaki çöplerden yararlanmanız gerekir.
 
Karşılaşacağınız tehlikeler çok değişik ve çok çeşitlidir; hayatta kalmak kolay değildir ve nerede sorun yaşayacağınızı asla bilemezsiniz. Ocean Nomad oyununda sadece okyanustaki köpekbalıklarına dikkat etmekle kalmaz, aynı zamanda soğuk, açlıktan ve her zaman yüzleşmek zorunda kalacağınız unsurlardan da kurtulmanız gerekir. Yiyecek arayın, avlanın ve silahlar, savunma sistemleri ve hatta kendi evinizi inşa edin.
 
Ocean Nomad, etrafınızdaki her şeyin sizi öldürebileceği veya size birkaç gün daha kazandırabileceği oldukça bağımlılık yaratan bir hayatta kalma macerasıdır. Denizin ortasında bir imparatorluk inşa edin ve yeni adaları ve çok sayıda gizli sırrı keşfedebildiğiniz kadar uzağa gidin.

aksiyon macera
Brain Find Fan of Guns
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Ocean Nomad 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Ocean Nomad
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız