Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Neon Abyss

Ateş et ve ilerle ile derin, rogue benzeri mekanikleri birleştiren Neon Abyss'te, bizzat Hades tarafından Abyss'in içine sızarak Yeni Tanrıları yenmek için oluşturulan bir özel tim olan "Grim Squad"ın bir üyesi olarak oynuyorsun. Ölüm son değildir, her öldüğünde daha da güçlü hale gelirsin.
 
Gelişen Zindan
Her bir denemede yeni odalar, öğeler, elebaşları, özel kurallar ve yeni sonları açabileceksin! Bu da özel oynayış stiline göre uyarlanan her bir zindanın eşsiz ve genişleyebilir olduğu anlamına gelir.
 
Sınırsız Öğe Sinerjisi
Her bir zindanda ilerlerken, rastgele düşen öğeler Abyss'e sızmana yardımcı olacak ve bu pasif etkiler tüm öğeler arasında üst üste birikebilir. Kaç tanesinin uygulanabileceğine ilişkin bir sınırın olmamasıyla birlikte elde edilebilen çok çeşitli kombinasyonlar her bir denemeyi benzersiz hale getirir.
 
Hayvanları Yumurtadan Çıkar ve Geliştir
Abyss'in derinliklerine yolculuğunda sana eşlik edecek birine ya da ilave ateş gücü veya yardıma ihtiyacın varsa özel bir yeteneği olan ve ne kadar uzun süre hayatta kalırsan o kadar gelişen rastgele bir hayvana dönüşen yumurtalar bulabilirsin.
 
Mini Oyunlar
Yardakçıları öldürmeye biraz ara vererek sana biraz ganimet sağlayan rastgele mini oyunlara katıl! Piyano Performansları, Meditasyon Mücadelesi, Dans Yarışmaları ve daha fazlasına katıl; hayatta kalmak çok daha ilginçleşiyor!

Neon Abyss Team17 Veewo Games PS4 Xbox One Switch PC
HABERLER
The Vagrant Airhead
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Neon Abyss 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Neon Abyss ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız