Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Need for Speed Hot Pursuit Remastered

Need for Speed Hot Pursuit Remastered’da kovalamanın heyecanını ve kaçışın telaşını hissedin. Dünyanın en havalı yüksek performanslı araçlarında hem kanun kaçağı hem de polis olarak vahşi hız dürtüsünü serbest bırakın. Heyecan dolu, sosyal ve rekabetçi bir yarış deneyiminde aynasızları kurnazca alt edin veya kanun kaçaklarını elinizdeki taktiksel silahlarla yakalayın. Criterion Games’in eleştirmenlerden olumlu not alan oyunu Need for Speed’in geliştirilmiş görseller, çapraz platform çok oyunculu (Autolog altyapılı asenkronize rekabet dahil), tüm ek DLC içerikleri ile güncellenen en üst düzey sürümü. Kovalamacayı ateşleme zamanı geldi.

Çapraz Platform Çok Oyunculu ve Autolog — Sosyal rekabet temelli yarışta dolambaçlı Seacrest County yollarında hızla ilerleyerek ipi göğüsleyin. Alanında çığır açan Autolog, sizi ve arkadaşlarınızı teke tek kovalamacalarda ve yarışlarda bir araya getiriyor ve arkadaşlarınızın aktivitelerine bağlı olarak doğal görevler sunuyor. Arkadaş rekabetini temel alan bu son derece dinamik sistem artık çapraz platform senkronizasyonu ve yeni çok oyunculu oynanışla destekleniyor. Yani hangi platformda olursanız olun birbirinizle yarışabilirsiniz.

Tüm DLC’ler ve Yeni Güncellemeler Dahil — Ekstra 6 saatlik oynanış ve 30’dan fazla görev dahil olmak üzere lansmanda verilen tüm ekstra DLC içeriklerini elde edin. Yepyeni başarılar, kaplamalar, araba renkleri, kısaltılmış ani frenler, güncellenmiş fotoğraf modu, galeri ve çeşitli oyun kalitesi güncellemeleri bu kez daha da geniş kapsamlı bir oynanış deneyimi oluşturuyor.

Silahlı Egzotik Arabalar — Hem iyi hem de kötü tarafta dünyanın en çekici süper arabalarını sürün. Taktiksel silahlara sahip süperşarjlı polis kesicileriyle şüphelileri yakalayın ya da seçkin bir yarışçı olarak karşı saldırılar ve defansif manevralarla şartları eşitleyin. Hangi tarafta olursanız olun, rekabette avantaj yakalamak için strateji kurun!

Kaçın ve Kovalayın — Derin ve ayrıntılı tek oyunculu kariyer, tüm yarış modları arasında kolayca bağlanan çok oyunculu deneyimle birlikte hem polislerin hem de yarışçıların aksiyonunu sunuyor. Bounty kazanmak ve yeni arabaları, silahları ve ekipmanları açmak için arkadaşlarınıza meydan okuyun ya da kariyerde tek başınıza oynayın.

Gelişmiş Görseller – Need for Speed Hot Pursuit Remastered, unutulmaz yarış deneyimini gelişmiş görsellerle günümüzün donanım nesline güncelleyerek sunuyor.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered remastered Need for Speed Hot Pursuit yarış oyunu ne zaman yayın tarihi sistem özellikleri karşılaştırma fiyat steam
HABERLER
Resident Evil Reboot Filmi Ponpu
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Need for Speed Hot Pursuit Remastered 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Need for Speed Hot Pursuit Remastered ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız