Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nail Stack!

Nail Stack!, tırnağını daha da uzatmayı ve bitiş çizgisine varmayı deneyen devasa bir parmağı canlandırdığınız gündelik bir oyundur. Tırnağınızı uzatmak için nesneler toplarken her bir ortamda yatay olarak hareket edin.
 
Parmağı kontrol etmek için tek yapmanız gereken nesneleri toplamak için parmağınızı sağa ya da sola doğru kaydırmaktır. Her bir seviyede ilerlerken tırnağınızı kırmaya çalışan çeşitli nesnelerle karşılaşırsınız.
 
Eğer uzun ve hoş tırnaklarla bitiş çizgisinden geçmek istiyorsanız engelleri aşmak adına odaklanmak kilit unsurdur. Eğer herhangi bir engelle karşılaşırsanız, biraz kısalırsınız.
 
Nail Stack!, diğer birçok Android oyunu ile benzeyen basit oynanışıyla 3D grafiklere sahiptir. Tırnağınızı uzatmak için soldan sağa hareket edin ve en yüksek skoru elde ederek bitiş çizgisini geçmeyi deneyin. Çizginin sonuna vardığınızda, birkaç ekstra fayda da sağlarsınız.

macera skor
Go Knots 3D Hand Strike
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Nail Stack! 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Nail Stack!
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız