Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NO GUNS

NO GUNS, sekize kadar oyuncunun yalnızca el bombalarını ve diğer bombaları kullanarak İnternet üzerinden birbirleriyle savaşabileceği çevrimiçi bir aksiyon oyunudur. Süre dolduğunda (genellikle on dakika) en iyi puanı alan takım oyunu kazanır.
 
NO GUNS içindeki kontroller gerçekten çok kolay. Sol baş parmağınızla karakterinizi kontrol edebilir ve donanımlı olduğunuz sürece jetpack'i çalıştırabilir, sağ baş parmağınızla da el bombası atabilir ve bıçağınızı kullanabilirsiniz. Ancak dikkatli olun, düşmanlarınız her yöne bomba atarken bıçağı kullanmak pek iyi bir fikir olmayabilir.
 
NO GUNS uygulamasının kilit noktalarından biri tam olarak adından da anlaşılacağı gibi: silah yok. Neyse ki, molotof kokteylleri veya elektromanyetik bombalar gibi bir sürü el bombası ve benzeri fırlatma silahlarınız var. En önemli şey, attığınız bombanın kuvvetini ve patlama süresini hesaplamaktır.
 
NO GUNS'da internet üzerinden diğer oyunculara karşı veya çevrimdışı olarak AI'ya karşı oynayabilirsiniz. Dahası, avatarınızın görünümünü özelleştirebilir ve her biri onları diğerlerinden farklı kılan unsurlar içeren çeşitli sahneler arasından seçim yapabilirsiniz.
NO GUNS, burada yalnızca el bombası atabileceğiniz için size diğer nişancı oyunlarından farklı bir deneyim sunan iyi bir çevrimiçi aksiyon oyunudur. Sonuç, daha destansı, eğlenceli ve hepsinden önemlisi patlayıcı oyunlardır.

aksiyon macera
The Dead Zone 3: Dark way Park Master
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
NO GUNS 0 / 10 0 oy
KÜNYE
NO GUNS
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız