Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA NOW

Basketbol hayranıysanız ve özellikle NBA takımlarını seviyorsanız, NBA NOW sizi bir süre eğlendirecek bir oyundur. Oldukça gerçek görünen ve gerçek hissettiren heyecan verici oyunların bir parçası olabilirsiniz.
 
NBA NOW'daki görseller inanılmazdır ve oyuncuların yanı sıra 3D'deki ortamları da gösterir. Oyun mükemmel bir şekilde uyarlanmıştır, böylece takımınızı yönetmekte hiçbir sorun yaşamazsınız. Farklı oyunları oynamak için farklı aksiyon tuşlarına tıklamanız, topu takım arkadaşlarınıza iletmeniz veya mümkün olduğunca fazla puan almak için topu potaya atmanız yeterli.
 
Fakat öncelikle, sezonu geçmeden sezonun bir parçası olmak istediğiniz takımı seçmelisiniz.
 
NBA NOW'da en çok öne çıkan özelliklerden biri, bu sporun ABD'deki en yüksek rekabet türlerinden birini temsil eden resmi lisansına sahip olmasıdır. Bu yüzden oyuncuları veya takımları belirlerken herhangi bir problem yaşamayacaksınız. Öte yandan, uzun vadede ekibinizin performansını arttıracak, oyuncularınızın her birinin becerilerini geliştirmeye yönelik ödüllere yatırım yapmanız gerekecek.
 
NBA NOW, Android akıllı telefonunuzun rahatlığında tonlarca farklı NBA oyunu oynamanıza izin veriyor. Favori takımınızı seçin, en iyi oyunlarınızı planlayın ve panoda lider olmak ve şampiyonluğu kazanmak için etkileyici puanlar kazanın.

spor basketbol
NBA Now 22 22 Seconds
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
NBA NOW 0 / 10 0 oy
KÜNYE
NBA NOW
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız