Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE

Naruto X Boruto Ninja Voltage, popüler bir manganim olan Naruto dünyasında gerçek zamanlı bir aksiyon RPG'dir. Hem Naruto Shippuden'den hem de gizli ninja kasabasından yeni nesil dövüşçülerin olduğu yeni saga Boruto'dan karakterler göreceksiniz.
 
Oynamak için, görevleri tamamlamak ve diğer çevrim içi oyuncularla bölgeyi ele geçirmek için savaşmak adına en fazla dört karakterden oluşan bir grup oluşturmalısınız. Her bir oyuncu savaş alanında yarı otomatik oyun planı ile ortaya çıkacak özel güçlere sahiptir; düşmanlara saldırmak ve onlara karşı kendini savunmak.
 
Diğer bir oyuncuya saldırmak için, öncelikle savunmalarını atlatmalısınız. Ayrıca her türlü tuzağı kurabilirsiniz ve kendi köyünüze savunmalar yerleştirerek diğer oyuncuların onu almasını engelleyebilirsiniz çünkü oyun çevrim içi mücadeleye dayalıdır.
 
Görevleri tamamladıkça ve diğer köylere karşı savaştıkça karakterlerinizi ve sahip olduklarınızı daha iyi bir savunma için geliştirebilir ya da köyünüz için diğer gelişmeleri ve malzemeleri daha hızlı edinebilirsiniz.

rpg aksiyon macera
DIGIMON ReArise JoJo's Bizarre Adventure Diamond Records Reversal
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE 0 / 10 0 oy
KÜNYE
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız