Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

My Town : Bakery Free

My Town: Bakery Free, çocuklar için bir fırının tüm nesneleriyle etkileşime girmelerini sağlayan bir oyundur. Ama sadece bununla sınırlı değil, oyun aynı zamanda şehirdeki bazı gizli yerleri keşfetmek için dışarı da çıkmanıza izin veriyor.
 
My Town: Bakery Free'deki diğer bir eğlenceli özellik ise arayüzün üst kısmından farklı karakterler seçebilmenizdir. Bu şekilde, destandaki diğer oyunlarda olduğu gibi, bir araya getirdiğiniz ortamların her birine karakter eklemek basit.
 
My Town: Bakery Free'de her şey inanılmaz derecede görsel, bu yüzden farklı nesnelerin etrafında dolaşmanın tek sınırı kendi hayal gücünüzdür. Ayrıca, fırındayken, sonunda satmak için fırında pişirmeden önce tüm malzemeleri yoğurun.
 
My Town: Bakery Free, öğeleri istediğiniz her ortamda hareket ettirirken eğlenmenizi sağlar. Fırında kullanabileceğiniz tüm öğelerle işlemleri tamamlamak üzere karakterleri ayarlamaya başlamak için ekrana dokunmanız yeterli.

macera eğlence
Bendy and the lnk Machine Governor of Poker 3
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
My Town : Bakery Free 0 / 10 0 oy
KÜNYE
My Town : Bakery Free
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız