Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

My Town: Play & Discover

My Town Play & Discover, hikaye şeklinde oyunlar oynayabileceğiniz bir kasabanızın olduğu yeni bir oyundur. Sadece bir oyun koleksiyonu olmayıp özelleştirebileceğiniz gerçek bir kasabadır. En önemlisi, bu kasaba yeni yerler, haftalık giyim mağazası güncellemeleri ve çok daha fazlası ile büyümeye devam edecek.
 
YENİ KASABANIZDAN NELER BEKLEYEBİLİRSİNİZ?

My Town: Play & Discover gerçek bir kasaba gibi, keşfedilecek pek çok şey ve görülebilecek yerleriyle sonsuz olanak sunar. My Town: Play & Discover , haftada bir kıyafet, cadde yükseltmeleri ve saç stilleri vb. taze içeriklerle güncellenmektedir. 
 
Her yerde eviniz, giyim mağazası ve kafeterya gibi keşfedilecek pek çok ücretsiz içerik var. Ayrıca oynayabileceğiniz birçok ücretsiz karakter ve kasaba yükseltmesi de var. Daha fazla içerik istiyorsanız oyunu 3 gün boyunca ÜCRETSİZ deneyebilirsiniz. Oyuna hemen dalmak ve bir sonraki hikaye maceranızı tasarlamaya başlamak için ücretsiz deneme fırsatını kullanın! 

simülasyon eğitici
Cooking Tycoon Green Farm 3
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
My Town: Play & Discover 0 / 10 0 oy
KÜNYE
My Town: Play & Discover
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız