Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

My Town Grandparents House

My Town Grandparents House, etkileşime girip eğlenebileceğiniz nesnelerle dolu sanal bir oyuncak eviyle bu eğlenceli oyun destanına yeni bir ektir. Bu sefer, her türden ilginç şeyi bulabileceğiniz büyükanne ve büyükbabalar evinde oynamanın tadını çıkarabilirsiniz.
 
Bu sagada yaygın olduğu gibi, My Town Grandparents House'da diyalog veya olay örgüsü yoktur. Tek amacınız, tamamlamak istiyorsanız, tamamen ikincil olmasına rağmen, farklı odalarda gizli kalpler bulmak. Yani, bir dizi karakteriniz var ve tüm ev keşfedilmeyi bekliyor: ön bahçeniz, mutfak, banyo, büyükanne ve büyükbabanın yatak odası ve gençken ebeveyn odası, oturma odası ve çok daha fazlası mevcut.
 
Dokunmamız, hareket etmemiz ve oynamamız için tüm nesneler orada. Örneğin mutfakta buzdolabını açabilir, yumurta pişirebilir, tost yapabilir, fırına tavuk koyabilir veya masayı kurabilirsiniz. Ayrıca banyoya gidip karakterlerden birine banyo yaptırabilir, makyaj yapabilir veya saç stillerini değiştirebilirsiniz. Fırsatlar sınırsızdır.
 
My Town Grandparents House, küçüklerin kendi oyunlarını yaratmalarına ve bu devasa sanal oyuncak bebek evinin sunduğu tüm fırsatlarla oynamalarına olanak tanıyan, amacı, skoru veya hikayesi olmayan harika bir kum havuzudur.

macera çocuk
My Town : Preschool Free My Town Hospital
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
My Town Grandparents House 0 / 10 0 oy
KÜNYE
My Town Grandparents House
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız