Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

My Story

My Story: Choose Your Own Path, paylaşacak tonlarca hikayeye sahip genç bir kadın olan Mona'nın hayat hikayesine katılma şansı veren kurmaca bir oyundur.
 
My Story: Choose Your Own Path'in oynanışı şu şekildedir: ilk başta, kendinizi Mona'nın hayatında okumak istediğiniz bölümleri seçebileceğiniz bir kütüphanede bulursunuz. Örneğin, onun üniversitedeki ilk günü, hamileliği, çalışmaya başladığı zaman, aşklarından biri ile başlayabilirsiniz. Ayrıca, onun görünümünü özelleştirebilirsiniz, böylece onunla gerçekten de empati kurabilirsiniz.
 
Başlangıç noktasını seçtikten sonra eğlence başlar. Anlatımlarla birlikte basit animasyonlar görürsünüz böylece hikayeyi takip etmeniz daha da kolaylaşır. Hikayenin belirli noktalarında Mona belirli kararlar vermek zorundadır. Bu kararlar önemlidir çünkü hikayenin sonunu etkiler: ev arkadaşına kibar mı yoksa kaba mı davranmalısın? Bu çocuğa belirli bir saat vermeli misin yoksa görmezden mi gelmelisin? Bütün bu kararlar Mona'nın kaderini değiştirecektir.

ryo hikaye
Hollywood Story Mall World
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
My Story 0 / 10 0 oy
KÜNYE
My Story
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız