Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mobile Gamepad

Mobile Gamepad, Android cihazınız için olan uygulamayla birlikte kullanıldığında tıpkı bir video oyunu kontrol edicisi gibi Android cihazınızı kullanmanıza izin veren bir uygulamadır.
 
Mobile Gamepad'in diğer benzer Android uygulamalarla (mevcut olan) kıyaslandığında avantajı ise farklı oyunlar için farklı profiller kurmanıza izin vermesidir. Farklı oyunlar için Android cihazınızın tuşlarını ayarlayabilirsiniz, böylece bu süreçten yalnızca bir kez geçmek zorunda kalırsınız.
 
Diğer bir ilgi çekici özellik ise cihazınızın hızlandırıcısını sürüş ve benzer oyunlarda kullanabilmenizdir. Bu özellikleri sayesinde, bir aracı soldan sağa hareket ettirmek için telefonunuzu yana eğebilirsiniz, bu da direksiyonda sahip olduğunuz deneyime benzer bir efekt oluşturur.
 
Mobile Gamepad bilgisayarınızda oynadığınızda Android'in avantajını yakalamanın muhteşem bir yolu. Çok özel kontroller gerektiren oyunlar dışında, Mobile Gamepad'de kazanacağınız deneyim beklediğinizden çok daha fazlasıdır.

uygulama
Mobile Gamepad - BETA Hungry Dragon
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Mobile Gamepad 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Mobile Gamepad
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız