Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Miami Street

Parmak dokunuşlarıyla, baş döndürücü hızda nihai sokak yarışı sahnesinde yarışın! Hayallerinizdeki yarış arabası koleksiyonunu kazanırken eğlenin. Bir karşılaşma seçin, koleksiyonunuzdan bir araç serisi seçin ve mobil cihazlar için ilk Forza oyununda kötü şöhret için yarışa başlayın.

İKONİK ARAÇLARI TOPLAYIP YÜKSELTİN
Klasik güçlü arabalardan modern spor ve retro süper arabalara kadar efsanevi arabaları toplamak için yüksek hızda yarışın ve Forza'ya özgü eğlence, grafik ayrıntılarına özen ve hız ile garajınızı bir servet vitrinine dönüştürün.

GERÇEK SİNEMATİK YARIŞ
Gelişmiş kontroller eğlenceye odaklanıyor. Aksiyon kameraları muhteşem grafikleri sergilemek için yarış adrenalini yakından takip ederken zaferin anahtarı gaz, fren ve turbonuzu doğru zamanlamaktan geçiyor. Siz asfaltta hız yaparken göz alıcı, sınıfının en iyisi, 3B görseller de aksiyona hayat verecektir. Forza'nın keyfini çıkarmak için eğlenceli, yeni ve tamamen eşsiz bir yoldur.

KENDİ KOŞULLARINIZDA YARIŞIN
Araç koleksiyonunuzla dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde yarışın. Sevdiğiniz araçlarla isterseniz bir dakikalık hızlı yarışla kısa kesin, isterseniz de zafere giden çeşitli yolların olduğu yoğun hikâye odaklı karşılaşmalara dalış yapın. Yeni kontroller bir parmak dokunuşuyla gaz, fren ve turboyu kontrol ederek kolayca yarışmanıza olanak sağlar. Forza Street, her ne zaman yüksek hızda yarışmak ve bitiş çizgisini geçip zafer kazanmak isterseniz isteyin sizi eğlendirecektir.

İlave Oyun Özellikleri
Simgesel arabaları toplayıp geliştirmek için sokaklarda hız yaparken yolda lastiklerinizi yakın. Koleksiyonunuzla dünyaya karşı durun ve 1v1, noktadan noktaya yarışlarda rekabet ederek sıralamalarda yükselip lider panosunda zirveye çıkın. İlave oyun içi karşılaşmalarla aksiyon her zaman güncel ve eğlenceli kalacaktır!

En meşhur uluslararası araba markalarından 50'den fazla gerçek arabayı toplayın, özelleştirin, geliştirin ve onlarla rekabet edin. Lamborghini ve McLaren'dan süper spor arabalar. Chevrolet ve Dodge'tan güçlü Amerikan arabaları. BMW ve Porsche'tan spor arabalar. Nissan ve Ford'tan sokak arabaları. Farklı Hikâye modu patronlarını alt edebilmek için her kategoriden arabalarla garajınızı doldurun.

Miami Street yarış oyunu yarış Quick Time Event oyun
HABERLER
Lords of the Fallen 2 Killer7
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Miami Street 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Miami Street
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız