Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MMA Manager 2: Ultimate Fight

MMA Manager 2: Ultimate Fight, kendi MMA dövüşçülerinizi kontrol ve koordine etmeniz gereken bir yönetim oyunudur. Bunu yapmak için, yeni spor salonları satın alıp eğitimlerini geliştirirken her dövüşçünün temel özelliklerini belirlemeye çalışmalısınız. Bu rekabette başarılı bir lider olmanın tek yolu budur.
 
MMA Manager 2: Ultimate Fight oyununda 3D grafikler izlerken her bir dövüşü oldukça gerçekçi kılar. Her ne kadar savaşçılarınız otomatik olarak hareket etse de her bir boksörünüzün savunma ve saldırı hamlelerini seçebilirsiniz. Bu, ringde yenilmekten kaçınmanız için rakibinizin saldırılarını yönetmenize olanak sağlar.
 
Bütçeniz arttıkça eğitim merkezi ağınızı genişletebilirsiniz ve bu da dünya sıralamalarında zirveye yükselme şansı elde etmeniz için takımınıza daha çok dövüşçü ekleyebileceğiniz anlamına gelir. Rakipleriniz sizin için işleri kolaylaştırmaz ve kazanmak istiyorsanız stratejilerinizi ayrıntılı bir şekilde planlamalısınız.
 
MMA Manager 2: Ultimate Fight, ekranda parmağınızı kaydırarak çoğu süreci kontrol etmenize olanak sağlar. Eğer müsabakalardan kazandıklarınızla en iyi şekilde yatırım yaparsanız, oyunlarda ilerlerken en iyi dövüşçüleri alabilirsiniz. Tüm bunlar en iyi MMA olmak içindir.

dövüş aksiyon macera
Flippy Hills TerraGenesis
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
MMA Manager 2: Ultimate Fight 0 / 10 0 oy
KÜNYE
MMA Manager 2: Ultimate Fight
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız