Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MASS FOR THE DEAD

MASS FOR THE DEAD, poğler Overlord adlı romanı ve anime adaptasyonunu temel alan bir rol yapma oyunudur. Kugane Maruyama tarafından oluşturulan karanlık fantezi evrenine dalın ve orada bekleyen sayısız maceracıyla karşı karşıya gelin.
 
İçeri hapsolduğunuz, sunucuları kapatılan popüler çevrimiçi Yggdrasil oyununda hayatta kalmanız gerekir. Kaçmak için, sıra tabanlı savaşlarda her türden düşmanla savaşacak, muhteşem kahraman ekibinizin becerilerini kullanmalısınız.
 
Savaşlarda, fantastik karakterlerin her biri için eylemler seçip yolunuza çıkan düşman ordularını yok etmeye çalışmanız gerekir. Bir saldırının ardından rakiplerinizden herhangi biri ayakta kalırsa, karşı saldırılarıyla yüzleşmeye hazır olun! Oyunun tarihi ve arka planı hakkında daha fazla şey keşfetmek istiyorsanız, hikaye modunu keşfedebilirsiniz.
 
MASS FOR THE DEAD, orijinal dizinin hayranlarının seveceği fantastik bir rol yapma oyunudur. Mükemmel grafikler, orijinal seslendirme ve bir oyunda ilk kez Overlord'un karakterlerini kontrol etme becerisiyle, bu fantastik başlıkla saatlerce eğleneceksiniz.

ryo aksiyon macera
Bleach Brave Souls One Piece Burning Will
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
MASS FOR THE DEAD 0 / 10 0 oy
KÜNYE
MASS FOR THE DEAD
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız