Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lucky Craft

Lucky Craft açık bir şekilde Minecraft oyunundan esinlenmiş bir keşif oyunudur ve kendi dünyanızı kurmanız için hayal gücünüzü zorlamaya davet eder. Bunu yapabilmek için, duvarlar inşa etmek ve var olanları yok etmek için kullanabileceğiniz farklı türde bloklara sahip olursunuz.
 
Lucky Craft size evrenin her bir köşesini keşfetmenin tam bir özgürlüğünü sunar. Kontroller benzer oyunların kontrolleriyle aynıdır: tek yapmanız gereken etrafta dolaşmak için yön oklarına dokunmaktır. Eğer blokları yerleştirmek isterseniz, ekranın alt kısmındaki ögeyi seçin ve en uygun olacağı yere yerleştirmek için dokunmaya başlayın.
 
Lucky Craft'ın sunduğu olasılıklar çok fazladır, öyle ki tek sınırınız hayal gücünüz olacaktır. Hatta diğerlerini birleştirerek eğlenceli yeni bloklar oluşturarak eğlenirsiniz.
 
Lucky Craft oyunu Minecraft oyunundan esinlenenlerden biridir ve küpe benzeyen dünyayı keşfederken sizi eğlendirecektir. Bununla birlikte geceleri dikkatli olun, etrafta çok sayıda tehlike olacaktır.

ryo aksiyon macera
King of the Course Golf Cookie Clickers 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Lucky Craft 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Lucky Craft
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız