Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lord of the Board

Masa oyunlarını sever misin? En popüler masa oyunlarından biri olan Backgammon - Lord of the Board online tavla oyna! Ücretsiz tavla oynamaya bugün başla!
Tavla nasıl oynanır bilmiyor musun? Bu uygulamayı indir ve tavlanın nasıl oynandığını öğren.
Tavla turnuvalarıyla diğer oyuncularla masalarda oyna. Daha çok mu oynamak istiyorsun? Tavla turnuvalarımıza katıl ve başka oyuncularla yarış! En iyi tavla teknikleri keşfet ve tavla ustası ol!

En iyi tavla taktikleri öğren ve gelmiş geçmiş en popüler klasik masa oyunlarından biri olan tavlada ustalaşmak meydan oku!

En iyi Online Tavla Oyna – LOTB online tavla oyunu, arkadaşlarla ve diğer oyuncularla çevrimiçi oynamak için en iyi sosyal oyunlardan biridir. LOTB tavla oyunu, diğer oyuncularla oynanan keyifli bir online oyundur. Tamamen ücretsiz tavla indir ve hemen oyna.

"Backgammon - Lord of the Board" uygulamasını indir ve ücretsiz hoş geldin bonusunu al! Zorlu çevrimiçi masa oyunlarında yarış ve yeteneklerini test et! En iyi çok oyunculu strateji oyunlarından biri olan klasik masa oyunu Tavlada arkadaşlarınla sohbet et.

Masa oyunları ve diğer çok oyunculu oyunlar hakkında tüm bildiklerini unut! Backgammon – Lord of the Board, şu an piyasadaki en rekabetli ve en sürükleyici oyunlardan biri! Tavla turnuvalarını kazanmanın ve liderlik panosunun en üst seviyesine ilerlemenin verdiği adrenalini başka hiçbir şey veremez. Çok oyunculu online oyunlar topluluğumuza katıl ve mücadeleye hemen başla!

Zarları At, Eğlenceye Katıl!

Herkes Google Play’deki en iyi masa oyunlarından biri olan bu oyunda rekabete katılıyor! Kimisi Nardi ya da Narde, kimisi Tavla ya da Tabla der, ama kurallar değişmez; eğlence tüm dünyada aynı eğlencedir. Başlangıç seviyesindeki tavla oyuncuları ve tavla ustaları, acemi bahisleri seni hemen oyuna başlatacak. Dünya dört bir yanından binlerce rakibe karşı ücretsiz, canlı tavla oynamaya Lord of the Board online tavla oyunu ile başla!

Tavlanın Kitabını Yaz

Zar oyununda ustalaş, deneyimini artır, para kazan ve liderliğe doğru ilerle! Bire bir oyunlarda ya da çok oyunculu tavla turnuvalarında tavla oyna. Tavla oyununda ilerleyip seviye atladıkça ve liderlik panosunu tırmandıkça, yeni ve heyecan dolu içeriklerin kilidini aç. Diğer yetenekli oyunculara meydan oku, bu çekişmeli mücadeleyi kazanıp Tavla Lideri olmak için yeterli donanıma sahip misin gör.

Stratejiye Yatırım Yap

Diğer tavla ustalarına karşı oynarken, her saniye önemlidir! Kendi tavla stratejine odaklanıp, tavla kurallarını ve uygulama kurallarını bir kenara bırakıp gerçek potansiyeline ulaş. Adımlarını sayarak vakit harcamaktansa, bir sonraki hamleni planla ve rakibine taş çıkar!

Profesyonellerle Tasarlandı

Backgammon – Lord of the Board, piyasanın en iyi online sosyal oyunlarından bazılarının yaratıcıları tarafından tasarlandı! Birbirinden muhteşem özelliklerin keyfini çıkar:

- Büyüleyici Grafikler
- Kolay, Eğlenceli Oyun Tasarımı
- Heyecanı Giderek Artan Seviyeler
- Eğlenceli Sohbet Seçenekleri
- Canlı Turnuvalar
- Oyuncu İstatistiği Profilleri
- Zar Atma – Tamamen Rastgele! (Sofistike RNG)
- Bonus, Yüzük, Kupa, Ödül Hediyesi ve Daha Fazlası!
- Eşsiz, Çekişmeli Liderlik Panoları

Lord of the Board tavla oyun mobil türkçe
HABERLER
Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues Lost at Sea
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Lord of the Board 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Lord of the Board
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız