Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Panda’s Camping Trip

Little Panda’s Camping Trip, hepimizin tanıdığı ve eğlenceli ve eğitici oyunlarıyla bildiği bu sevimli pandanın baş rolde olduğu, Babybus tarafından sunulan bir diğer başlıktır. Bu kez, bu panda ve arkadaşlarıyla yaz kampında çok güzel vakit geçirmeye odaklanmalısınız.
 
Buna benzer oyunlarda her zaman olduğu gibi Little Panda’s Camping Trip oyununda da zaman geçirmek için her türlü farklı göreviniz bulunur. Aslında, kelebek yakalama, diğer kampçılarla piknik yapma ve ormanda saklı devasa bir sandığı bulmak için hazine avına çıkmayı da içeren temiz havada oynayabileceğiniz yedi mini oyun vardır.
 
Mini oyunlar, evinizin en küçüklerinin bile dikkatini çekecek tüm renkli grafiklere sahiptir. Ve her zaman olduğu gibi tamamlamanız gereken çok sayıda çeşitli görev olmasına rağmen, her şey basit tıklamalar ve ekranda kaydırmalarla yapılabilir.
 
Little Panda’s Camping Trip, öğrenirken ve dışarıda bazı temel becerileri geliştirirken eğleneceğiniz müthiş bir oyundur.

macera eğlence
Candy Shop Baby Panda's Kids Puzzles
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Little Panda’s Camping Trip 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Little Panda’s Camping Trip
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız