Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Line Up: Draw the Criminal

Line Up: Draw the Criminal her bir suçun failini bulmayı denemek için bir karakolda çalıştığınız gündelik bir oyundur. Bu oyunun eğlenceli yanı ise size vatandaşlar tarafından verilen bilgileri temel alarak suçlunun bir robot resmini çizmenizdir.
 
Line Up: Draw the Criminal'ın oynanışı oldukça kolaydır. Çizim tahtasının önünde suçlayan kişinin yönlendirmelerine göre her bir suçluyu çizmelisiniz. Bu nedenle, eğer suçluyu doğru bir şekilde belirlemek istiyorsanız olabildiğince hassas bir olmalısınız. Daha da ötesi, her bir kişiyi çizmek için farklı renklerde kalemleriniz vardır.
 
Robot resim bittiğinde, tüm suçluların bulunduğu nezarethaneye gitmelisiniz. Burada, çiziminize bağlı olarak suçlu kişiyi belirlemek için ekranı kaydırmalısınız.
 
Line Up: Draw the Criminal, her bir suçun failini bulma yeteneğinizi teste tabi tuttuğunuz eğlenceli bir oyundur. Her bir robot resmi çizerek suçlu kişiyi daha doğru bir şekilde tahmin edebilirsiniz. Bununla birlikte, bazen suçlular benzer kıyafetler giyerler ve kimin gerçek suçlu olduğunu bulmak zorlaşır.

bulmaca macera
Object Hunt Perfect Paint
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Line Up: Draw the Criminal 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Line Up: Draw the Criminal
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız