Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Legend of the Phoenix

Phoenix, aşk ve intikam arayan bir bakirenin kontrolünü size veren bir maceradır. Call me a Legend gibi strateji oyunlarında görülen görsel romanlardan, Love Nikki gibi oyunlardan ve mekaniklerden kavramları harmanlayan gerçekten tuhaf bir oyundan bahsediyoruz.
 
İlk görünüşünüzü seçtikten sonra, eski Çin'de yaşamınıza başlayacaksınız. İşiniz, ortak görevleri yerine getirerek, oyunun hikayesini keşfederek ve diğer karakterlerle yüzleşerek kahramanınızın seviyesini yükseltmektir. Bu düellolar oldukça hızlıdır ve itibar seviyenize bağlıdır.
 
Akıllı telefonlar için bir strateji oyunuymuş gibi menülerini kullanarak Legend of the Phoenix'te gezinin. Başlık bir grup metin içeriyor, ancak istediğiniz zaman diyalogları atlayabilirsiniz.
Ancak, maceranızın geleceğini etkileyecek kararlar alacağınız için aslında bunu önermiyoruz.
 
Legend of the Phoenix, birkaç rüya gibi prensin dikkatini çekebileceğiniz, entrika dolu bir hikayeye sahip benzersiz bir video oyunudur. Bu başlık tamamen pembeye sarılmış ve gerçekten güzel bir karakter tasarımına sahip. Ayrıca, kahramanın görünüşünü tamamen değiştirebilmeniz için kilidini açabileceğiniz bir sürü kıyafet var.

strateji taktik
Idle Planet Miner Kidgames Gomoku
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Legend of the Phoenix 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Legend of the Phoenix
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız