Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends: Wild Rift

League of Legends: Wild Rift, LoL PC oyununun yüksek tempolu PVP aksiyonunu ve stratejisini mobil cihazlarla konsollara taşıyor!
 
Karşınızda Wild Rift! League of Legends PC sürümünden beklenen beceriye dayalı 5'e 5 PVP oynanış ruhunu koruyan Wild Rift, yeni platformlar için sıfırdan inşa edildi. Devasa şampiyon kadrosu arasından seçimini yap, arkadaşlarınla takım kur ve rakipleri alaşağı et.
 
TANIDIĞIN LOL
Mobil cihazlar ve konsollar için özel olarak inşa edilmiş haliyle LoL'ün rekabete dayalı stratejik 5'e5 oynanışının tadını çıkar. Şampiyonunu seç, Vadi'ye atıl ve 15-20 dakikalık maçlarda rakibin merkezini yok et.
 
YENİ BİR VADİ
Sihirdar Vadisi esas alınarak daha hızlı oyunlar için optimize edilen yeni ama bir o kadar da tanıdık, 5'e 5 Vahşi Vadi haritasını keşfet. Yeni platformlar için özel olarak tasarlanan ve yüksek tepki sunan dual-stick kontrol düzeni, mobildeki yetenek atışlarının da PC'deki kadar can yakmasını sağlıyor.
 
TAKLİTLERE YER YOK
Wild Rift, çıkışta 40'tan fazla şampiyon içerecek ve daha pek çok sevilen şampiyon kadroya katılmak için sırada bekliyor. Lux'la yolunu aydınlat, Garen'le döne döne zafere ulaş veya Jinx'le rakiplerini havaya uçur.
 
MÜCADELE ET VE TIRMAN
Yeni Vadi'de ustalaş, dereceli basamaklarını tırman ve bu arada birbirinden özel ganimetler kazan. LoL PC'de olduğu gibi, Wild Rift de ustalık gerektiren şampiyonlar, makro stratejiler ve sayısız oyun tarzıyla kendini kanıtlamana olanak sunuyor.
 
BÜTÜN GÖZLER ÜSTÜNDE
Yığınla kostüm ve düzinelerce temayla şampiyonunun görünümünü dilediğince özelleştir. Sonra da Wild Rift'in yepyeni 3 boyutlu model görüntüleyicisiyle şampiyonlarını hiç olmadığı kadar yakından tanı.
 
FATURA DEĞİL, BECERİ
Bütün şampiyonlar tek kuruş harcamadan açılabilir ve oyun süresi ya da güç için hiçbir ödeme gerekmez. Sonsuza kadar!

League of Legends: Wild Rift Riot Games beşe beş çok oyunculu çevrimiçi arena oyunu Mobil Konsol
HABERLER
Zombie Army 4: Dead War Legends of Runeterra
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
League of Legends: Wild Rift 0 / 10 0 oy
KÜNYE
League of Legends: Wild Rift
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız